2015-01-15

Nya vantar

Hanna, Davids flickvän, har fått dessa. Jag tror att hon blev glad. Det så i alla fall så ut :). Passade på att överlämna de när vi var och grattade David på hans 35-årsdag.

Min syster, Gittan, har fått dessa. Hon har varit här nere hos oss i Italien i några veckor och jag hann få färdigt dem innan hon åkte hem.

Nu ska jag gå igenom mitt garnförråd. Vet att det finns personer som gärna vill ha ett par vantar i denna teknik. Jag håller även på att sticka ett par sockar i tvåändsstickning och det är första gången jag sticka sockar över huvud taget. Jag tror dessutom inte att jag behöver raggsockar här nere. Men man vet aldrig.

Undrar om det går att beställa garn från Sverige hit ner? Jag brukar köpa från Garnkorgen och får väl maila dit och fråga vad det kostar i frakt. Här har jag inte sett någon butik som har yllegarn. Men det måste väl finnas. Om inte annat kanske jag hittar någon nätbutik. Jag vill ju gärna ha något i händerna när vi bilar eller när jag sitter på stranden eller i soffan och tittar på TV samtidigt som jag försöker lära mig mitt nya språk, italienska.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...