2008-10-21

Redan tillbaka =)


Ett av de första negativ jag fick tag på!
En mycket ung Lars. Kortet taget på Storkgatan i Göteborg 1975. Vi hade en lägenhet på 27 kvm på tredje våningen i ett landshövdingehus med toa nere i källaren. Och där var det STORA spindlar i trattformade nät. Usch! Lars tjuvkopplade in ett kamelement så vi skulle slippa frysa häcken av oss när vi behövde gå ner där. Vi hade potta uppe som vi använde vid behov =D

2 kommentarer:

Nonna sa...

Å herregud det var ett tag sen men han har inte åldrats mycket han är sig ju lik ännu. Ja ni har en lång historia ihop - du är väl den enda av syskonen som lyckats med den bedriften?? Bra jobbat!
Kram syster Yster

babban sa...

Å här gäller det att vara lätt på handen (till skillnad från dem som är lått på foten =)) Såg att kommentaren i förra inlägget kom med två gånger och jag vet inte hur. Ibland vill den ju inte ta med kommentar över huvudtaget så vad som hände har jag ingen aning om förutom att jag kanske var lite för ivrig på enterknappen.

Jo, vi har hängt ihop länge nu och om det kommer an på mig så lär vi hänga ihop många år till. Det är ju inte nåt som man vet när man träffas, hur länge det håller, och en del träffar rätt direkt medan andra prövar sig fram till målet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...