2009-12-05

På väg igen =)

Har inte kommit mer än hem, jobbat några dagar och knappt packat upp från förra resan innan det är dags att lägga ner passen i handväskan igen. Vi flyger till England i morgon bitti och kommer hem på tisdag förmiddag igen. En liten planeringshelg i Northampton inför nästa års semester. Våra engelska vänner vill gärna se midnattssolen och vi ska se om det är möjligt att göra en mc-tripp för att tillfredsställa deras behov. Det är ju inte liktydigt med bra väder när man åker i norra delen av Skandinavien även om det är ljust dygnet runt. Så det finns ju en hel del att ta hänsyn till. Men problem är till för att lösas och Lars och jag har ju gjort den trippen en gång förut - i regn och rusk på mc menar jag. Nu vet vi ju vad vi behöver ha med oss i utrustning!
Om Lanzarotesemestern ska jag berätta mer nästa gång. Har inte haft tid till att landa i vardagen riktigt än men det kommer, det är då ett som är säkert. Fast det känns som det är mycket på gång just nu. Jag återkommer. Ha det gott och njut, njut, njut av livet.

1 kommentar:

Nonna sa...

Sommaren som gick var här kanonväder medan andra delar av landet inte hade den turen. 2004 då ni var på MC-resa här uppe i Finland, Sverige o Norge måste ha varit den värsta i mannaminne.
Kanske man kan få systerbesök då om man nu är hemma vill säga??
Just nu är det isgata här ute så dagens promenad blir som att gå på lina - tyvärr kan man inte hoppa över motionen då stelanar man till och nu är dessutom maken "helt sned" av smärtskolios..ja vad månde bliva hos Söderholms - ryggklinik kanske!
Ha det bäst! Massakram/ Syster Yster

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...