2010-04-29

Fortsatt torka

Ja, du syster yster, maken var inte lika solig i humöret som bilden antyder. Han åkte till huvudstaden för att jobba i måndags och innan dess så höll han på halva dagen med att koppla in en dränkbar pump som vi ska ha istället för den historia vi har nu. Men den ligger fortfarande kvar på backen. Nu jagar han, parallellt med att han ska koncentrera sig på sin huvudsakliga näring, någon som kommer och rensar och trycker hålet. Jag har varit i Karlstad två dagar och Lars är fortfarande i Sthlm så vi är ju inte i så enormt stort behov av vatten förrän till fredag kväll. Duscha kan man ju göra på jobbet om det skulle knipa.

Jag skulle behöva städa ordentligt hemma. Dammråttorna går väl an - de kan man ju få fast med den lilla apparaten med slang. Det är värre när man vill torka golv, tvätta toalettstol etc. För att inte tala om disken. När vi är hemma och äter så torkar jag rent tallrikarna med papper innan jag ställer in dem i diskmaskinen. Vi försöker äta middag ute och lätt, lätt mat när vi är hemma för att dra ner så lite disk som möjligt :(

Men man ska inte klaga, det finns dom som har permanent vattenbrist. Som går kilometervis med kruka på huvudet för att hämta hem vatten som inte ens är riktigt rent. Vi är bortskämda i vår del av världen.

Vad gäller att jag ska ha maken även i nästa liv så blir vi väl två om den saken. Som jag nämnt tidigare så ska han ju gifta sig med en magdansös i nästa liv. Och jag har börjat tvivla på om jag vill utbilda mig till det då : )

1 kommentar:

Nonna sa...

Du anar inte så mycket du kan välja själv bland ljusfolket - och jag tror inte en sekund på att han vill ha den dansösen hela tiden om hon inte har dina gåvor i övrigt! Det blir nog ni ska du se, om inte du hittar en annan "stjärna " du drömt om..fast jag har inte hört om nån..nånsin
Trist med vattnet hoppas ni får till det, tur att vi är födda med humor, ingen snö har ni kvar att rulla runt i, med det har vi!
Kom hit vi har både snö och vatten och snart har vi öppet vatten också. Imorron skjutsar vi Dennis till flyget han ska till Bryssel och se på EU-parlamentet bl.a blir spännande för honom. Han är med i MUF (han blir nog klokare med åren) så de är dom som åker.
Sköt om dig nu Jonas har väl vatten att låna ut? kram syster svester

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...