2010-08-11

Det är inte bara att plocka och koka

Innan man kommer så långt är det ju en himla massa jobb. Först ska man planera var, sen ska man gräva och fräsa, rensa bort allt gräs och ogräs och därefter sätta sig i bilen och åka till handelsträdgården för att inhandla buskar av rätt sort. Hem igen och plantera dessa. Troligen får man ingen utdelning förrän 2:a säsongen efter plantering och då har man hunnit rensa bort sånt där otäckt som vill krypa in och etablera sig i den fina jorden. SEN kan man förhoppningsvis få plockat av några liter som man tar med sig in. Och där i köket står saftmajan och sockret som man varit och plockat ner från hyllan i affären, burit till kassan och sen hem. Men det blev några flaskor saft i år också. Men om man tänker efter vilket jobb det har varit fram till man kunna buteljera så vete f-n om det inte hade blivit både billigare och lättare att gå och handla saften på Konsum. Och egentligen - varför ska jag bry mig om att handla saft? Jag dricker ju inte ens saft. Fast det är ju himla kul att ta med sig en flaska till barnbarnen då och då. Och även sönerna får om de vill ha. Så jag fortsätter nog med detta slit nästa år igen.

1 kommentar:

Kraxpelax sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- och diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av de Mäktiga. Sanningen MÅSTE komma fram. Det gäller liv och död för oss alla!

Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

Denna sida upp!

Bonus, runt 1500 franska dikter översatta och tolkade av mig:

Ordgaller

- Peter Ingestad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...