2011-02-03

176...ååh, det e inte klokt!

176 dagar sen det hände nåt sist! Ja, inte för mig men på den här bloggen. Kan inte säga att jag haft abstinens heller. För jag har inte saknat den och jag har nästan inte läst andra bloggar heller under tiden. Vad har jag gjort då? Tänk, det kommer jag inte ihåg! Annat än att det var under den mörka tiden - årstiden alltså. Fast den mörka årstiden är ju inte slut riktigt än men man märker att den inte har så mycket att säga till om längre. Det är fortfarande ljust när jag går från jobbet även om det är mörkt när jag väl kommer hem. Men men, vi går mot ljuset!
Mot ljuset går nog även äldste sonen, Sontvå. Om nu någon undrar över benämningen så är Sonett den äldste egentligen men han är ju inte helt och hållet min. Även om han bara var en liten pilt när jag träffade honom första gången för sisådär 36 år sen. Så Sontvå är min äldste, och han går som sagt mot ljuset. Han tog sin examen nyss och kan nu titulera sig civilingenjör. Fast han har nog inte fattat det ännu :)
Alla bröder med respektive och barn, ja, det är ju bara Sonett som har barn ännu var nere i Lund och firade denna händelse. Vi gick ut och åt en bit mat och sen åkte vi hem till ingenjören och fortsatte firandet. Jag fick ett trevlig kort (det enda förresten från hela tillställningen!) från restaurangen. Tyvärr är inte alla med och jag har inte begärt tillstånd att publicera det här (men den smällen tar jag). Det är ett kul kort för det är flera personer som ser ut att ha trevligt och skrattar men ingen av dem tittar på samma sak! Fast jag vet vem ingenjören tittar på - servitrisen!
Maken var den enda som var i tillstånd att köra, nä vi var nog fler fast då hade det inte varit helt lagligt, så han körde i skyttetrafik mellan hotellet och Ingenjörens bostad, mellan Ingenjörens bostad och restaurangen och sen tillbaka till bostaden. Fast då behövde han bara köra två gånger för Sontre och jag tog oss en trevlig promenad på ca 20 minuter igenom Lund.

Söndagen började med gemensam frukost på hotellet och sen gick några tillbaka till rummet för att vila sig inför den långa resan hem men maken och jag vi tog oss i lugnt gemak till Tylösand. Där tog vi en långpromenad utefter stranden. Vi trodde vi skulle vara ensamma men tji fick vi. Det var en solig dag utan blåst och massor av folk ute på promenad. Jag fotade en badstrand i vårvinterskrud. Öde men ändå inte. Där var både folk som hade picknick och folk som bara ville ta en promenad.

Det var allt för mig för denna gång. Idag vet jag inte hur många dagar det tar till nästa gång. Det beror på vad som händer runt omkring. Kanske blir det ännu en händelse som är värd att skriva om snart.
Kram alla

3 kommentarer:

Photosheep.se sa...

Mina bilder ligger uppe på Flickr.

http://www.flickr.com/photos/jonasberggren/

Ses imorgon!

Nonna sa...

Grattis till David - vilken sorts civ.ing blev han?
Härligt att åka bort lite, själva har vi inte varit längre till IKEA och till gamlingarna på boendet!
Men vår tid kommer säkert. Sköt om dig och jag ber verkligen att det inte ska gå ett halvår igen tills nästa inlägg!
Kram systra di.

babban sa...

ja, vad blev han? Han började att läsa teknisk design men bytte efter ett år och jag är alldeles för dålig på att komma ihåg om jag nu har hört den rätta inriktningen någon gång ens. Jag får fråga och återkomma
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...