2011-12-30

I väntan på Godot

Nä, inte riktigt, men i väntan på att åka in till frisören ska jag bara lägga in några rader här. Vill önska alla som brukar titta in här Gott slut och gott nytt år.
Tror det är 6+1, plus en är tjejen nere i Götet som brukar undra om jag är sjuk om det drar ut på tiden mellan inläggen ;)

Vi firar nyår som tradionen bjuder med våra vänner Anne och Ingemar. De har önskemål om bastu så bastu får det bli. Innan vi lögar oss ska vi förbereda maten tillsammans och duka så att allt nästan är klart när vi rena och fina kommer ut ur duschen efter bastubadet. I år är det ingen snö att rulla sig i men det blir nog bra ändå.

Menyn vi gemensamt bestämt blir:
Räkcoctail med granatäpple
Serranolindad oxfile med rosmarin
Snabb cheesecake

Rosevin till förrätten, något gott rött till huvudrätten och sen har jag ett marsala hemma som kan gå ner till efterrätten.

Fast vi ska börja med lite rosebubbel och salta tilltugg medan vi förbereder. Bubblor, även om det inte är de äkta kan vara spännande innan man kliver in i bastun. Återkommer med effekten av tilltaget :D

Nu ska jag iväg. Lev väl och lev nu.

Kram till alla

1 kommentar:

Nonna sa...

Se upp för bastuångan den kan blåsa omkull de starkaste!! Gott Nytt År och massa kramar från oss, två filémätta dårar som myser i paradvåningen!! Skrev ett långt inlägg igår som cyberhöken tog, f-n det är typiskt då man får till det!
Syster o svågerkramar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...