2012-11-02

Kalev spa x2

Idag var vi till badhuset. Det är ett hotell med spa, vattenruschbanor, flera olika bubbelpooler, bastuar och längdbassänger. Och inte enbart för hotellgäster utan man få gå dit som allmänhet. 2,5 timme hade vi till förfogande där inne. Och flickorna njöt.

På eftermiddagen fick vi gå dit ännu en gång eftersom lilla Alva gjort som vanligt när hon går från badhuset. Hon hade lagt sin baddräkt i handduken och denna gång var det inte en handduk hemifrån utan en som vi hyrt på badhuset och den åkte ju ner i uppsamlingskorgen för lånade handdukar. Men vi hade tur och den fanns kvar i en av de säckar som skulle gå iväg till tvätten när badhuset stängt för dagen.
Sen gick vi på en restaurang som har lokal mat med roliga namn, som Rostade grisöron, Stadsfrökens kycklingficka. Vi tog in vitlöksbröd och ost som förrätt och fick in grovt bröd som var stekt i vitlökssmör och en liten skål med något mellan gräddfil och creme fraiche att dippa bitarna i. Jättegott.
Sen valde vi olika kötträtter förutom Elin som tog in en räksallad. Och så dessert på det. Efter det frågade vi om de hade sängar att erbjuda också för vi var så mätta och trötta att det hade varit skönt. Men tyvärr stod det inte på deras meny ;)




Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...