2007-08-22

Solen skiner men det blåser så man får binda fast nästan allt!

Vi har verkligen prickat in semestern i år. Jag skulle vara ännu nöjdare om det inte blåste så förbaskat. Var inne och tittade på SMHI:s sida och enligt den skall det vara rätt lugnt. Fast för mig verkar det som om Gudruns kusin har hittat hit från att ha besökt norrland först! Passade även på att titta in på Danmarks motsvarighet till SMHI. Vi har ju tänkt åka dit ett par dagar och det verkar som om vi kör ner till regnet. Men om de är lika bra på att spå väder som svenskarna så blir det nog inte så mycket med det. Den som lever får se.

Maken är och besöker modern och det är nog så sant som Nonna säger i förra inlägget, att vi skall ta vara på den tid vi lever i. Det kan inte vara roligt att bli gammal och veta att de omkring en är borta och kanske själv vara borta från och till, i minnet i alla fall.

Yngste sonen är hemma från och till. Kom hem idag efter att ha varit i Göteborg några dagar. Duschade, åt och blev skjutsad in till bussen för att besöka kompisar i Uddevalla. Kommer väl hem i morgon när vi åker iväg. Men det är ju bra att ha en husvakt när man är borta. Han blir kvar hemma till på måndag då det bär iväg till Gotland och plugget igen.

1 kommentar:

Nonna sa...

Ja är det inte istid så är det solstorm, åk ni, bry er inte om kartan, ska f-n bry sig om sånt då får vi skrinlägga allt vi tänkt oss på en gång.
Kommer det väta så kommer det, ni har ju overaller.
Danmark drömmer jag om, få se vart resan går nästa år. Kanske en sommartrip nån stans och sen en födelsedagstripp till D-mark.
Ut vi lev! = det betyder "om vi lever". Håll stortån för mig imorgon då jag ska till dr o avläsa/tyda MR o framtidsvisionerna. 09.45 det är 12 tim kvar, nu ska tanten gå och lägga sig och läsa och sova med katt o make om han kan slita sig från DVD o boxer installation.
Smilla - tigerkloningen, kan ialla fall det, hon myser på mattes höga byrå.
Hälsa man och grabbar
Kram i höstanatten
Nonna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...