2007-11-12

bytt, bytt kommer aldrig igen
Den svarta var inget vidare att cykla på så nu blev det ett byte till en röd. Snygg är den också. Men makens MTB är rolig att cykla på så nu hoppas jag på den här nya, det är ju samma upplägg, fast hur jag ska klara att hålla hans tempo med endast 21 växlar får framtiden utvisa ;-)

2 kommentarer:

Nonna sa...

Snygg cykel till en snygg flicka så klart. Dalslänningarna får se upp i backen och jag hoppas så att ni INTE bryter nacken. En annan får nöja sig med promenader eftersom det ju förstås har snöat och ligger kvar är nollgradigt och slipprigt och djävligt.
Idag är jag ledig så jag ska ut på en motionstur när Iprenen gjort sitt och frukosten landat i magen.
Sen ska maken och jag in till nya Gallerian, när han vaknar efter allt sitt nattvak, han har inte varit där ännu. Vi ska dessutom välja tapet till köket, och börja "smälla upp" renoveringsunderlaget, detta underbara påfund som gör att slipning o spackling utgår. Tummarna höll du för en jobbintervju, LS har sökt jobb vid Svea Skog som löne/PA administratör. Vi får väl se hurdant det går då, det är fler som ska intervjuas och hon har ju jobb, om än lite osäkert, om Silja/Tallink drar iväg till Tallin så vill hon inte följa med.
Akta skogens djur och kom ihåg att det är ingen skam att komma tvåa många skulle ge mycket för det!
Kram Syster

Babban sa...

Ja, du här är samma väglag kan jag tala om så det blir nog inte så mkt mer cyklande denna säsong. Nu är det apostlahästarna som gäller.
Tack för musik - jättebra - och bilder - har bara hunnit titta på naturbilderna ännu men en hel del var fantastiskt fina - allrahelst bilderna av Billerud i dimma. Sen kan jag nog ta en del av dina blombilder och bearbeta i datorn för att måla sen. Der är så jag gjort med motiven till de senaste tavlorna.
Oro Blanco, Playa de las Américas, där ska vi tillbringa andra veckan (16-23 dec eller nåt) och nog hade det varit kul om ni hade varit där, det var inget skämt från min sida :-)
Kram Babban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...