2009-01-08

Snö, tö och halka

Så var man igång igen! Och nu kom snön och mildvädret som på beställning. Vi har haft ett underbart väder hela ledigheten som varat i 18 dagar men i morse var det -4 och fin snö som föll. Vid middagstid var det +6 och bara slask. Det innebär också att vår väg börjar bli lite lurig nu. Asfalt går ju att salta men det är värre med en grusväg. Eftersom vi har haft riktigt kallt (innebär 14-15 minus här nere) ett antal nätter och lite mindre kallt men ändå under noll resten så är ju vägen frusen en bit ner. När det kommer regn på den, eller snö som töar, så är det som att hälla såpa i en rostfri bunke. Liiiite slirigt!
Fick ett mail av bonussonen idag med en kort artikel från GP. Om en man som troligen gått vilse i sitt eget hem och sen legat och dött. Hu så hemskt! 
Jag är hemskt dålig på att läsa nyheterna det är mycket roligare att surfa på sidor med konst. Har hittat en sida i USA, Daily Painter, som är kul att titta på. Även den mer renodlade Daily Paintworks är bra. Och nu ska jag surfa in på Lousiana och se vad som finns där.
Må gott, njut av varje dag.
Kram Babban

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...