2008-02-11

Endorfinstinn

Har precis kommit ur duschen och ska kolla in lite vad jag ska stoppa i mig till kvällsmat. Måndagar är vikta åt spinning på Sportlife vilket innebär att jag nog kan stoppa i mig en extra macka eller så. Jag åt visserligen en sån där proteinbar direkt efter eftersom det tar en timme innan jag är hemma och sen är det lite pyssel med att ta hand om utrustning och så dusch. Det ska ju inte gå mer än en halvtimme efter ett hårt träningspass innan man får i sig snabba proteiner och kolhydrater. Allt vetenskapligt uträknat - ska visst ha något med muskeluppbyggnad och fettförbränning att göra.
I vilket fall är det gott att äta när kroppen lugnat sig lite. Och idag tog jag i så jag fick faktiskt lite känning av mjölksyra. Det var likadant i går, då vi cyklade ute i fria luften och jag har lite problem med att få växlarna att lyda mig. Men jag tror inte att det är växlarna det är fel på utan det är handhavandet. Tyvärr ställer det till med problem när jag ska växla ner och det i stället blir upp! Som att gå in i en vägg och just när man behöver extra fart uppför en backe! Men jag lär mig lite mer för varje gång.
Som sagt tidigare, må gott - det gör jag.

2 kommentarer:

Nonna sa...

Ja det är bara att ge järnet det känns väl då det börjar ta emot..OM det börjar ta emot alls.Du kommer att rasa i vikt om du går an så där om du inte käkar för mycket mackor vill säga.
Såna där pass blir det inte för min del men jag knallar på vägen och leker propeller i bassängen.
Nu har jag varit hos Micke det känns bättre men inte kommer det att leda till bestående förbättring. Nå det håller så länge det håller.
Kan du scanna in en bild av dig i 20-årsåldern och maila mig? Vore kul att se hur lika vi var då.
Kram bigsis

Babban sa...

Ska se vad jag kan hitta. Vi tog väl inte så mycket bilder på den tiden.

Leka propeller låter roligt, och nån nytta gör det väl? Annars vore det väl ingen idé att hålla på med träning och sen är väl ingen träning bestående man måste väl hänga i jämt för att hålla sig mjuk och smidig. Det är nackdelen med att åldras, kroppen blir stelare och har man dessutom fysiologiska krämpor så gör ju inte det saken bättre. Men du är duktig som kämpar på.
Kram
Lillsis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...