2008-01-03

Vikt början av året till hälsa

Jag tänkte GI men det blev Viktklubben ist. Tack SysterYster! Lundapojken får använda sig av min inloggning på GI Viktkoll och det tror jag blir bra. Han har ingen övervikt men har tendens till det precis som mor sin. Och han är mer förtjust i öl än vad jag är så det är nog bra att han äter gi-riktigt då låter han bli ölen, den är ju både kolhydrat och fettrik.

Jag har inte någon direkt lust att skriva här för tillfället så det blir väldigt sporadiskt. Har för mycket annat att syssla med nu när sönerna har flytt hemmet och återvänt till vardagen i olika delar av landet.

Ska ta mig lite kvällsmat (knäckebröd med gravad lax) och läsa lite. Har sovit dåligt sen vi kom hem från Teneriffa och det sätter sig på humöret men jag kommer igen.

1 kommentar:

Nonna sa...

Tror du kommer att gilla Viktklubb när du väl lagt upp födoämnen som inte finns i registret så går det ju snabbare. Trist att du sover dåligt i natt har inte jag heller sovit så mycket har en tonåring i huset som glott på TV tills 02.45 då jag sa att han får gå och lägga sig nu eftersom jag vaknade av sirener som turligt nog kom från nån film på TV. Sen vaknade jag 04.15 av röster och då pratade han och skrattade i telefonen så då gav jag upp och gick i duschen och ställde iordning kläderna som jag skulle ha på begravningen i dag kl 14.00, fikade och for sen till jobbet.
NU sover han som en klubbad, han är som bebisarna har helt vänt dygnet under jullovet. Har varit in på Dressman och köpt en polo till Lars att ha under kostymen idag, det är snålblåst och yrsnö och på kyrkogården är det ALLTID kallt.
En handbukett var har jag hämtat och om nån timme ska jag väcka maken så han hinner sminka sig och raka benen innan föreställningen.
Sen ska tonåringen väckas det blir nog en värre historia, går det inte så får mor hans sköta om den saken - dom ska till Luleå och shoppa på em.
Vi sover nog bättre inatt ska du se då vi blir tillräcklig trötta.
Kram s Yster

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...